Hoe ik werk

Heldere kleuren, echte emotie

Je kunt mijn foto's herkennen aan de heldere kleuren en de echte expressies op de gezichten. Ik zoek naar dat spontane moment dat je oprecht enthousiasme of emotie op de gezichten ziet.

 

Ik geloof dat als een beeld echt gevoel laat zien, het meer met de kijker doet. Dat maakt bijvoorbeeld dat het geluk van je trouwerij herbeleeft als je later door je fotoboek bladert.

 

Bij conceptuele fotografie, betekent dit dat ik naar een beeld zoek dat (het gevoel van) je boodschap direct aan de kijker overbrengt.

Bedrijfsleven als leerschool

In mijn vaste werk als contentstrateeg en huisfotograaf voor contentbureau Presenter in Utrecht krijg ik mee hoe grote en kleine bedrijven in Nederland zichzelf in de markt zetten.

 

Deze kennis neem ik ook mee in mijn werk als freelance fotograaf. Wil je je merk goed in beeld brengen? Dan denk ik graag met je mee.

Ik kijk ernaar uit om samen te werken!

Prijzen

Prijzen bepaal ik in samenspraak met jou. Aan de hand van je verhaal, wat je precies nodig hebt en wat je ruimte is.
 

Natuurlijk kost fotograferen en nabewerking tijd en is er kundigheid voor nodig. Een eerlijke prijs voor een shoot ligt daarom meer richting de honderden, dan de tientallen. Dan kun je daar vast rekening mee houden. :)

Thari Parson | Thari Parson Fotografie